Toiduuudised

PEAKOKA ANKEET | Maitsete võlur Dmitri Haljukov restoranist Cru: laula kokates, toit saab parem! 

Manona Paris, 30. aprill 2020 09:26
Dmitri HaljukovFoto: Erakogu/Martin Dremljuga

Dmitri Haljukov restoranist Cru on gastronoomiahuvilisele tuntud-teada nimi. Dmitri esindas Eestit 2015.aasta alguses toimunud Bocuse d´Ori võistlusel Lyonis ja saavutas tubli 14-nda koha.

Ta suhtub kulinaarasse kirglikult ning loominguliselt – tulemuseks aga maitsete plejaad, mis paneb ahhetama. Tunnustuseks ka restorani võidetud lugematud auhinnad ja ülistused tarbijafoorumites nagu Tripadvisor. 

Miks sa armastad süüa teha?

See on kirg! Ma jumaldan kokkamist ja mulle samuti meeldib ajalugu ja just toiduajalugu.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

04.04.2020
PEAKOKA ANKEET | Tarvo Kullama Toiduakadeemiast: imelihtne risoto, mida koos perega valmistada
28.03.2020
PEAKOKA ANKEET | Endine presidendi kokk Inga Paenurm õpetab tegema kõige kiiremat leiba
24.01.2020
VIDEOD JA GALERII | Anu Saagim sai kokana käe valgeks! Vaata, mida presidendi vastuvõtul tänavu süüa antakse
06.05.2019
VIDEO JA GALERII | VÕITJA TEADA ! Eestit esindab Euroopa kokkade tippvõistlusel Artur Kazaritski